• es

Intrusió

Sistema d’alarmes per a la llars i negocis

  • 1
  • 3
  • 2

Les Alarmes cablejades i via ràdio d’alta seguretat per a Llar i Negocis de Secutec compten amb un avançat sistema que permet verificar una intrusió a l’instant. La seva nova tecnologia, amb i sense cables, proporciona precisió en la detecció i fiabilitat. Li permetran protegir tot tipus d’instal·lacions tant interiors com exteriors.

Alguns dels nostres productes són:

Intrusio Alarmes 3
Intrusio Alarmes 2
Intrusio Alarmes 1
Intrusio Alarmes 4
Intrusio Alarmes 5

Els sensors de moviment exterior i l’alarma perimetral permeten protegir parcel·les, jardins, finestres, etc. i així alerten de la presència de l’intrús abans que aquest pugui accedir a la zona interior protegida.

Mentre la protecció interior es limita a avisar quan s’està produint la intrusió, la protecció perimetral ho fa molt abans d’arribar a la zona protegida. Aquest termini de temps és important perquè els serveis d’avís a la policia actuïn amb la màxima rapidesa per evitar el robatori. L’efectivitat d’aquest sistema, des del seu caràcter previsor, fa que els nostres clients gaudeixin d’una major protecció en els seus habitatges, comerços i indústries i se sentin més segurs.

Alguns dels nostres productes són:

Intrusio Alarmes 3
Intrusio Alarmes 2
Intrusio Alarmes 1
Intrusio Alarmes 4
Intrusio Alarmes 5